Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Narks, LRK
PROFESIONÁLI V REALITÁCH

Ako pracujeme

Profesionálne fotografie

Profesionálne fotografie

Dobrý prvý dojem je základom úspešného predaja. A základom dobrého dojmu sú profesionálne snímky. 

Fotky sú prvou vecou, ktorú si záujemcovia pozerajú a preto si na nich dávame mimoriadne záležať. Presvetlený interiér a dôraz na vizuálnu čistotu výslednej fotografie je náš rukopis. Našimi fotoaparátmi zachytíme to najkrajšie čo Vaša nehnuteľnosť ponúka. Urobíme všetko, aby sme Vašu nehnuteľnosť ukázali v tom najlepšom svetle.

360° virtuálne prehliadky

360° virtuálne prehliadky

Naša realitná kancelária sa snaží poskytovať svojim klientom čo najlepšie služby a preto vám môže ponúknuť 360º virtuálne prehliadky nehnuteľností zdarma!

Niektorým záujemcom už ani fotky nestačia. Čas je pre nich natoľko vzácny, že si veľmi dobre zvážia, kam sa pôjdu pozrieť osobne. Spolu so zaradením vašej nehnuteľnosti do našej ponuky, získate zadarmo 360º virtuálnu prehliadku, vďaka ktorej sa môžu záujemcovia po vašej nehnuteľnosti doslovne poprechádzať. Jednoducho, pohodlne, 24 hodím denne.

Interaktívne pôdorysy

Interaktívne pôdorysy

Nič nedokáže záujemcom poskytnúť lepšiu predstavu o dispozícii priestoru a možnostiach využitia jednotlivých izieb ako 3D interaktívny pôdorys nehnuteľnosti.

Aby záujemcovia nadobudli, čo najlepšiu predstavu o dispozícii nehnuteľnosti, vypracujeme vám interaktívny 3D pôdorys zdarma. A to aj v prípade nezariadeného bytu či holobytu. Vytvorenie vizualizácie so zariadením pre nás totiž nie je žiadny problém.

Prezentačné Youtube video

Prezentačné Youtube video

Táto technika umožňuje záujemcom o nehnuteľnosť prezrieť si ju prostredníctvom videa na internete a získať lepší prehľad o nehnuteľnosti.

Prezentačné video zvyšuje atraktivitu nehnuteľnosti a umožňuje záujemcom o nehnuteľnosť lepšie pochopiť, ako nehnuteľnosť vyzerá a aké sú jej vlastnosti. Video je dostupné kedykoľvek na internete, čím sa zvyšuje počet potenciálnych záujemcov o nehnuteľnosť. Prezentačné video môže obsahovať fotografie, virtuálne prehliadky alebo dokonca aj videá z dronu.

Homestaging a virtuálny homestaging

Homestaging a virtuálny homestaging

Homestaging je profesionálna úprava vzhľadu interiéru nehnuteľnosti s cieľom vyzdvihnúť jej prednosti a získať čo najlepšiu cenu.

Táto úprava prináša množstvo výhod pre kupujúcich aj samotných predávajúcich.

Virtuálny dron

Virtuálny dron

Virtuálny dron ukáže celú nehnuteľnosť a jej okolie, čo môže byť užitočné pre potenciálnych kupujúcich, ktorí si chcú urobiť lepší prehľad o celom pozemku a predávajúcemu šetria čas a náklady na organizáciu fyzických prehliadok nehnuteľnosti.

Táto technika umožňuje záujemcom o nehnuteľnosť prezrieť si ju z rôznych uhlov, vrátane pohľadu zhora, ktorý im umožní lepšie si predstaviť, ako je nehnuteľnosť umiestnená v danom prostredí.

Google mapa

Google mapa

Google Maps je vynikajúcim nástrojom pre tých, ktorí hľadajú nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom. Tento nástroj umožňuje poskytnúť užitočné informácie o mieste, kde sa daná nehnuteľnosť nachádza a o okolí nehnuteľnosti, ako sú doprava, obchody, pracoviská, školy, parky a iné zaujímavé miesta.

Takéto informácie môžu pomôcť potenciálnym kupujúcim alebo nájomcom rozhodnúť sa, či je dané miesto vhodné pre ich potreby.

Google Street View

Google Street View

Google Street View je úžasný nástroj, ktorý môže pomôcť pri hľadaní a výbere nehnuteľnosti. Jeho hlavnou výhodou je, že umožňuje virtuálne prehliadať okolie a ulice, kde sa nachádza hľadaná nehnuteľnosť z pohodlia domova alebo kancelárie. Toto môže byť mimoriadne užitočné pre tých, ktorí nemôžu alebo nechcú osobne navštíviť miesto, ale chcú si urobiť predstavu o miestnom prostredí.

Google Street View pomáha klientom získať jasnú predstavu o hľadanej nehnuteľnosti a zistiť, či je daná nehnuteľnosť pre nich tou správnou voľbou.

Prepracovaný marketing a starostlivosť o zákazníka

Prepracovaný marketing a starostlivosť o zákazníka

Sme si vedomí toho, že dobrý marketing je kľúčom k úspechu pri predaji a prenájme nehnuteľností. Preto neustále vylepšujeme naše marketingové stratégie a inovujeme ich nástroje. Náš prepracovaný marketing zvyšuje efektivitu našej práce a pomáha si udržiavať pozíciu lídra na trhu.

To v konečnom dôsledku prináša skoršie a vyššie príjmy majiteľom nehnuteľností.